Beschreibung:
Unik bok om lakrits!
Äntligen kommer den heltäckande receptboken om lakrits. Omkring 60 spännande, fint smakbalanserade recept på alltifrån lakritsfudge och saltlakritsglass, till lakritstoscakaka, lakritsmarinerat lamm och lakritslikör. Recept som visar att det inte finns några gränser för hur man kan använda denna trendiga och hälsobringande råvara i sötsaker och mat.
Boken innehåller till största delen recept, men även en hel del fakta om världens godaste rot och det som kan utvinnas ur den – rålakrits, lakritsgranulat, lakritspulver, saltlakrits och salmiak. Det är intressant läsning som visar att lakrits inte bara smakar gott – den gör gott också!
Bakom boken står den erkända konditorn, kocken och lakritsdrottningen Elisabeth Johansson. Hon är en flitig och erfaren receptmakare och kokboksförfattare som har skrivit över 10 kokböcker, varav den senaste är praktverket Choklad.
Autor:
Elisabeth Johansson
Seitenzahl:
144
Verlag:
Bonnier Fakta
Sprache:
Schwedisch
Format:
Gebunden
Veröffentlichungsdatum:
20130227
Produktnummer Verlag:
102
Lieferinfo: bitte beachten Sie die oben rechts angegebenen Lieferzeiten!
6 - 7 Werktage: Lagerware beim Lieferant in Schweden. In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern, abhängig davon, an welchem Tag Sie bestellen. Selbstverständlich kann der Artikel jedoch ausverkauft sein, aber wir aktualisieren die Lieferzeit jede Woche.
15 - 16 Werktage: Bestellware. Die Ware ist beim Verlag bzw. Lieferant in Schweden nicht vorrätig. Die Bearbeitungszeit wird sich um einige Tage verlängern. Bitte rechnen Sie mit 15-16 Tagen Lieferzeit. Dies ist auch davon abhängig , an welchem Tag Sie bestellen.
Bei diesen Kundenbewertungen handelt es sich um unverifizierte Bewertungen!
Leider sind noch keine Bewertungen vorhanden. Seien Sie der Erste, der das Produkt bewertet.
Sie müssen angemeldet sein um eine Bewertung abgeben zu können. Anmelden
{{.}}
{{/content}}{{{.}}}
{{/content}}